Blogg

It´s official: Vi er BEST I TEKST!

It´s official: Vi er BEST I TEKST!

Det er ikke noen hemmelighet at vi i Mannheimer hele tiden jobber for å bli best innen kommunikasjon. Smilene satt dermed løst da vi like over nyttår fikk bekreftet at vi er på god vei mot dette målet.

  1. januar gikk BEST I TEKST-prisen av stabelen for andre gang. Og vi vant!
image(2)

 

BEST I TEKST er en konferanse etter initiativ av tekstbyrået Samtext, som årlig samler dyktige tekst- og kommunikasjonsfolk i Oslo. Hensikten er å skape oppmerksomhet om viktigheten av nettsidetekster. I forbindelse med konferansen nominerer, og deler en uavhengig fagjury ut priser til bedriftene eller organisasjonene med de best uttenkte og skrevne nettsidetekstene i ulike kategorier.

Av alle nominerte ble vi utpekt som vinner i kategorien Beste informative tekst med nettsideteksten «Uæh! Krise i sosiale medier – Hva gjør du?». Det er vi utrolig stolte av!

Juryen hadde disse fine ordene å si om teksten vår:

«Hva gjør du når det stormer i sosiale medier? Vinnerteksten forklarer hvilke krefter som er i sving, og hvordan bedriftsledere bør forholde seg til dem. Teksten er oversiktlig, språklig god og åpenbart godt researchet. Juryen setter spesielt stor pris på den strukturerte listen med tips på slutten av saken.»

Vi takker for prisen og gleder oss allerede til neste års konferanse!

Relaterte saker

Blogg

Å skape godt innhold

Det handler om godt innhold, men godt innhold alene er ikke nok.


Av Kristine Nyborg, intern hos Mannheimer

Blogg

Fortell meg hvor vi skal!

Jeg vil at du skal hente strategidokumentet frem fra skrivebordsskuffen og gi det all den oppmerksomhet det fortjener.Av Heidi Skålevik