Referanser

Anti Bergen for Solstrand Hotel og Bad

Innhold

På oppdrag for Anti Bergen har vi i høst skrevet tekster til Solstrand Hotel og Bad sine nye nettsider. Vakker fjordlokasjon med engasjerende eiere og inspirerende historie.

Solstrand er et familiedrevet hotell med lang historie. I 1895 kjøpte Christian Michelsen tomten og Solstrands dører åpnet året etterpå. I dag er det familien Schau-Larsen som eier og driver hotellet, det har de gjort siden 1929. I disse vakre veggene er det mye historie og familien har et motto om å foredle heller enn å fornye.

I arbeidet med tekstene, på både engelsk og norsk, har vi vært opptatt av å formidle både stemningen, de vakre omgivelsene og den praktiske informasjonen på en klar og tydelig måte. Vårt fokus har vært å vise Solstrands stemning og den verdien hotellet gir til sine gjester.

Solstrand Skjermbilde 2015-12-21 14.02.22 Skjermbilde 2015-12-21 14.02.44 Skjermbilde 2015-12-21 14.03.12
Referanser

Motivati

Mannheimer har hjulpet Motivati med å skaffe innsikt i kundesegmentet gjennom dybdeintervjuer og analyse.

Referanser

Sweco

Mannheimer bistår Europas ledende rådgivende ingeniørselskap med å lage reportasjer og formidle fagstoff.

Referanser

NCE Seafood Innovation

I samarbeid med Ingis Design og Smau media har Mannheimer laget innhold til nett, film og presentasjoner.

Referanser

Ewos

Når Ewos skal ut med nytt kundemagasin, sørger Mannheimer for innholdet.

Referanser

Vestland fylkeskommune

I samarbeid med Ingis Design har Mannheimer bistått Vestland fylkeskommune i utarbeidelse og presentasjon av deres nye historie.

Referanser

Universitetet i Bergen

I samarbeid med Smau media utviklet Mannheimer korte forskningsfilmer til Prisvinnersamtalen 2019 som ble avholdt ved UiB.

Referanser

Sunnfjord kommune

I dette prosjektet jobbet Mannheimer og Haltenbanken sammen for å utvikle ny identitet og kommunikasjon for nye Sunnfjord kommune.