Referanser

Haltenbanken for Sparebanken Vest

Innhold

På oppdrag fra Haltenbanken har vi skrevet utstillingstekster til det nye SPV-bygget. Utstillingen forteller bankens historie og betydning for vestlendingen fra stiftelsesåret i 1823 og til i dag.

Tekstene står sammen med utvalgte historiske objekter og mange er integrert i selve møblementet – spredt rundt i det fjonge bygget.

Sparebanken Vest har lange og solide røtter på Vestlandet. Banken har betydd mye for vanlige folk og gitt vestlendingen en mulighet til bedre kår. Da den ble stiftet het den Bergens Sparebank og var åpen i to timer hver mandag. Løsningen for folk i distriktet var sparebøssen, som de måtte tømme en gang i kvartalet. Da var det frammøteplikt, men banken kom også på hjemmebesøk.

I arbeidet med tekstene har vi vært opptatt av å videreformidle bankens lune vestlandsstemme for å understreke profil og merkevare. Tekstene skulle fungere både aleine og sammen – og hver gir de deg et gløtt inn i bankens lange og interessante historie.

IMG_0056 IMG_0052 IMG_0055
Referanser

Motivati

Mannheimer har hjulpet Motivati med å skaffe innsikt i kundesegmentet gjennom dybdeintervjuer og analyse.

Referanser

Sweco

Mannheimer bistår Europas ledende rådgivende ingeniørselskap med å lage reportasjer og formidle fagstoff.

Referanser

NCE Seafood Innovation

I samarbeid med Ingis Design og Smau media har Mannheimer laget innhold til nett, film og presentasjoner.

Referanser

Ewos

Når Ewos skal ut med nytt kundemagasin, sørger Mannheimer for innholdet.

Referanser

Vestland fylkeskommune

I samarbeid med Ingis Design har Mannheimer bistått Vestland fylkeskommune i utarbeidelse og presentasjon av deres nye historie.

Referanser

Universitetet i Bergen

I samarbeid med Smau media utviklet Mannheimer korte forskningsfilmer til Prisvinnersamtalen 2019 som ble avholdt ved UiB.

Referanser

Sunnfjord kommune

I dette prosjektet jobbet Mannheimer og Haltenbanken sammen for å utvikle ny identitet og kommunikasjon for nye Sunnfjord kommune.