Referanser

NCE Seafood Innovation

I samarbeid med Ingis Design og Smau media har Mannheimer laget innhold til nett, film og presentasjoner.

Sjømatklyngen NCE Seafood Innovation ønsket rådgivning i forbindelse med den nye kommunikasjonen sin. Klyngen står overfor store og spennende problemstillinger innenfor digital transformasjon, bærekraft, fiskehelse og matproduksjon. Målet var å vise hvordan klyngen jobber for å oppnå bærekraftig innovasjon og vekst, og på en enda bedre måte få fram kunnskapsdelingen, prosjektene og innovasjonen i klyngen.

I tillegg til å utvikle nye overordnede budskap for klyngen, så laget vi en innholdsstrategi for nett og presentasjoner i samråd med kunden. Mannheimer bisto med rådgivning og budskapsutvikling gjennom hele prosessen.

Basert på disse budskapene laget Mannheimer fire filmer om klyngen, sammen med Smau Media. Mannheimer utviklet manus og intervjuet 12 nøkkelpersoner fra klyngen, alt fra klyngeadministrasjonen til partnere, traineer, næringslivsledere og gründere. Filmen viser de ulike klyngesatsningene, fra bærekraftsprosjekter og innovative løsninger i bransjen til samarbeid mellom forskningsinstitusjoner og næringsliv.

Nettside: https://seafoodinnovation.no/

 

Referanser

Motivati

Mannheimer har hjulpet Motivati med å skaffe innsikt i kundesegmentet gjennom dybdeintervjuer og analyse.

Referanser

Sweco

Mannheimer bistår Europas ledende rådgivende ingeniørselskap med å lage reportasjer og formidle fagstoff.

Referanser

NCE Seafood Innovation

I samarbeid med Ingis Design og Smau media har Mannheimer laget innhold til nett, film og presentasjoner.

Referanser

Ewos

Når Ewos skal ut med nytt kundemagasin, sørger Mannheimer for innholdet.

Referanser

Vestland fylkeskommune

I samarbeid med Ingis Design har Mannheimer bistått Vestland fylkeskommune i utarbeidelse og presentasjon av deres nye historie.

Referanser

Universitetet i Bergen

I samarbeid med Smau media utviklet Mannheimer korte forskningsfilmer til Prisvinnersamtalen 2019 som ble avholdt ved UiB.

Referanser

Sunnfjord kommune

I dette prosjektet jobbet Mannheimer og Haltenbanken sammen for å utvikle ny identitet og kommunikasjon for nye Sunnfjord kommune.