Referanser

GCE Subsea

Råd og innhold

NCE Subsea har fått GCE-status

Dermed blir klyngen løftet opp til Norges øverste nivå for klyngesamarbeid. Å være Global Centre of Expertise gir store muligheter og ikke minst krefter for internasjonalt samarbeid og konkurranse på globalt nivå. Vi gratulerer NCE Subsea med seieren!

Mannheimer bistod NCE Subsea i den spennende søknadsprosessen. Som rådgivere og diskusjonspartnere i utformingen av søknaden var målet å gjøre budskapet tydelig og kvalitetssikre rapporten, for å sikre at NCE Subsea gikk av med seieren i den tøffe konkurransen.

Tittelen Global Centre of Expertise tildeles klynger med en velfungerende klyngeorganisasjon, en kritisk masse med partnere med høy interaksjon på et bredt strategisk aksjonsområde, forankret i et velfungerende innovasjonssystem, og med en veletablert posisjon innenfor globale verdikjeder.

 

bilde(2)

 

 

Referanser

Motivati

Mannheimer har hjulpet Motivati med å skaffe innsikt i kundesegmentet gjennom dybdeintervjuer og analyse.

Referanser

Sweco

Mannheimer bistår Europas ledende rådgivende ingeniørselskap med å lage reportasjer og formidle fagstoff.

Referanser

NCE Seafood Innovation

I samarbeid med Ingis Design og Smau media har Mannheimer laget innhold til nett, film og presentasjoner.

Referanser

Ewos

Når Ewos skal ut med nytt kundemagasin, sørger Mannheimer for innholdet.

Referanser

Vestland fylkeskommune

I samarbeid med Ingis Design har Mannheimer bistått Vestland fylkeskommune i utarbeidelse og presentasjon av deres nye historie.

Referanser

Universitetet i Bergen

I samarbeid med Smau media utviklet Mannheimer korte forskningsfilmer til Prisvinnersamtalen 2019 som ble avholdt ved UiB.

Referanser

Sunnfjord kommune

I dette prosjektet jobbet Mannheimer og Haltenbanken sammen for å utvikle ny identitet og kommunikasjon for nye Sunnfjord kommune.