Referanser

Radøygruppen

Innhold

Denne høsten har vi laget to selskapsbrosjyrer til Radøygruppen. Brosjyrene fungerer som et utvidet visittkort og ble brukt på Offshore Technology Days (OTD).

Radøygruppen leverer stålkonstruksjoner til olje- og gassindustrien. Bedriften opplever framgang i en bransje i nedgangstider. De er en engasjert gjeng som er svært opptatt av å gi verdi og løse utfordringene til kundene sine. Uansett om det er på en rig offshore eller subseainstallasjon – på Radøy leverer de uansett.

Kommunikasjonen til Radøygruppen er effektiv med et jordnært tilsnitt. Dette er en yrkesstolt og hyggelig gjeng med evne til å snu seg når det trengs. Designet av brosjyrene er ved Haltenbanken.

Radøygruppen brosjyrer
Referanser

Motivati

Mannheimer har hjulpet Motivati med å skaffe innsikt i kundesegmentet gjennom dybdeintervjuer og analyse.

Referanser

Sweco

Mannheimer bistår Europas ledende rådgivende ingeniørselskap med å lage reportasjer og formidle fagstoff.

Referanser

NCE Seafood Innovation

I samarbeid med Ingis Design og Smau media har Mannheimer laget innhold til nett, film og presentasjoner.

Referanser

Ewos

Når Ewos skal ut med nytt kundemagasin, sørger Mannheimer for innholdet.

Referanser

Vestland fylkeskommune

I samarbeid med Ingis Design har Mannheimer bistått Vestland fylkeskommune i utarbeidelse og presentasjon av deres nye historie.

Referanser

Universitetet i Bergen

I samarbeid med Smau media utviklet Mannheimer korte forskningsfilmer til Prisvinnersamtalen 2019 som ble avholdt ved UiB.

Referanser

Sunnfjord kommune

I dette prosjektet jobbet Mannheimer og Haltenbanken sammen for å utvikle ny identitet og kommunikasjon for nye Sunnfjord kommune.