Referanser

Raff Designuke

Råd og innhold

Årets raffeste uke

Mannheimer har siden oppstarten i 2010 fungert som kommunikasjonsavdeling og redaksjon for Raff Designuke

Raff Designuke er synlig i bybildet i Bergen en hel uke hvert år. Publikum får oppleve det nyeste innen design i Norge, og designerne får faglig påfyll gjennom designfrokoster, fagdager og sosiale møtesteder.

I 2014, som årene før, var oppgaven å formidle de originale ideene, de nyeste løsningene og de mest innovative hodene. Mannheimer var redaksjon for Raffmagasinet og produserte relevant innhold for Raff sine målgrupper.

Vi planla kommunikasjonen for hele designuken, forfattet tekster og fant tonen tonen til magasinet, nettsidene, sosiale medier, brosjyremateriell og utstillingsvinduer. Slagordet «Opplev design. Del historier» fungerte som en rød tråd gjennom hele designuken.

Sammen med designbyrået Anti & Grandpeople og fotograf Chris Aadland fant vi fram til et helhetlig kommunikasjonsuttrykk som preget hele designuken med alt fra vimpler i gatebildet til nettsider og egen Raff-bil fra Jæger.

 

bilde av Raff logo

 

 

Referanser

Motivati

Mannheimer har hjulpet Motivati med å skaffe innsikt i kundesegmentet gjennom dybdeintervjuer og analyse.

Referanser

Sweco

Mannheimer bistår Europas ledende rådgivende ingeniørselskap med å lage reportasjer og formidle fagstoff.

Referanser

NCE Seafood Innovation

I samarbeid med Ingis Design og Smau media har Mannheimer laget innhold til nett, film og presentasjoner.

Referanser

Ewos

Når Ewos skal ut med nytt kundemagasin, sørger Mannheimer for innholdet.

Referanser

Vestland fylkeskommune

I samarbeid med Ingis Design har Mannheimer bistått Vestland fylkeskommune i utarbeidelse og presentasjon av deres nye historie.

Referanser

Universitetet i Bergen

I samarbeid med Smau media utviklet Mannheimer korte forskningsfilmer til Prisvinnersamtalen 2019 som ble avholdt ved UiB.

Referanser

Sunnfjord kommune

I dette prosjektet jobbet Mannheimer og Haltenbanken sammen for å utvikle ny identitet og kommunikasjon for nye Sunnfjord kommune.