Referanser

VIS

Mannheimer har hjulpet VIS med innhold på de nye nettsidene.

VIS er det nye navnet på Bergen Teknologioverføring (BTO).

VIS bidrar til at samfunnsutfordringer løses effektivt, og at kunnskap og ideer kommer raskt til nytte. Forskere, gründere og etablert næringsliv kommer til VIS med utfordringer og ideer som de hjelper dem med å videreutvikle.

Da BTO skiftet navn til VIS ønsket de seg nytt innhold til nettsidene sine – innhold som står i stil med det nye navnet og den nye profilen.

Det nye navnet og de nye nettsidene skal skape entusiasme internt, synlighet eksternt og interesse fra media, samarbeidspartnere, kunder og potensielle kunder, forskere, gründere og eiere.

Brukervennlighet i struktur og innhold

Mannheimer har forfattet tekstene, researchet og oversatt eksisterende tekstmateriale. En av utfordringene var å formidle forskningstekst på en tydelig og tilgjengelig måte. En av Mannheimers viktigste oppgaver var å sikre at riktig innhold er lett å finne og navigere i for de vidt forskjellige målgruppene. I den sammenheng gjorde vi også en vurdering av selve nettsidestrukturen.

VIS eies av Universitetet i Bergen, Helse Bergen, Havforskningsinstituttet, Siva, Høgskulen på Vestlandet og NHH – Norges Handelshøyskole.

https://www.visinnovasjon.no/

Referanser

Motivati

Mannheimer har hjulpet Motivati med å skaffe innsikt i kundesegmentet gjennom dybdeintervjuer og analyse.

Referanser

Sweco

Mannheimer bistår Europas ledende rådgivende ingeniørselskap med å lage reportasjer og formidle fagstoff.

Referanser

NCE Seafood Innovation

I samarbeid med Ingis Design og Smau media har Mannheimer laget innhold til nett, film og presentasjoner.

Referanser

Ewos

Når Ewos skal ut med nytt kundemagasin, sørger Mannheimer for innholdet.

Referanser

Vestland fylkeskommune

I samarbeid med Ingis Design har Mannheimer bistått Vestland fylkeskommune i utarbeidelse og presentasjon av deres nye historie.

Referanser

Universitetet i Bergen

I samarbeid med Smau media utviklet Mannheimer korte forskningsfilmer til Prisvinnersamtalen 2019 som ble avholdt ved UiB.

Referanser

Sunnfjord kommune

I dette prosjektet jobbet Mannheimer og Haltenbanken sammen for å utvikle ny identitet og kommunikasjon for nye Sunnfjord kommune.