No items found.

Universitetet i Bergen

Mannheimer samarbeider med Universitetet i Bergen og tar hvert år inn en praktikant gjennom masteremnet Arbeidslivspraksis for mediestudentar.

Som gründere, og tidligere studenter ved Universitetet i Bergen har vi et stort, bankende hjerte for koblingen mellom akademia og næringslivet. I kontakt med arbeid- og næringsliv ser vi hver eneste dag nytten av vår humanistiske og samfunnsfaglige kunnskap, og vi har i mange år jobbet for å skape interessante og spennende arbeidsplasser for kommunikasjonsfolk med utdannelse fra universitetet.

Bred digital forståelse, språkkunnskap, brukerinnsikt, tolkning og analyse er viktig kunnskap for fremtiden og nøkkelkunnskap i vår bransje – og dette er kunnskap man særlig har med seg fra samfunnsfaglig og humanistisk bakgrunn.

UiB og masterprogrammet i Medier og kommunikasjon forstår viktigheten av å knytte arbeidsliv og akademia nærmere sammen, og vi er derfor både stolt og glad for å tilby Medier og kommunikasjon praksisplasser i Mannheimer.

Gjennom det nylig oppstartede faget «Arbeidslivspraksis for mediestudenter» får studenter muligheten til å få relevant praksis innenfor kommunikasjonsbransjen. Mannheimer har hvert år tatt inn en ny student som bidrar med sitt friske blikk på kommunikasjonsfaget. De hjelper oss med å løse både store og små kommunikasjonsutfordringer for våre kunder – samtidig som de får viktig arbeidserfaring fra byrålivet.

Mangler du en strategi for hvordan du skal kommunisere?

Ta en kaffe med oss

Den Nationale Scene i Bergen skal moderniseres. Mannheimer bistår prosjektledelsen med kommunikasjonsarbeidet.

Les mer

Mannheimer har siden 2010 bistått fiskefôr-produsenten Cargill med rådgiving, merkevarebygging og innholdsproduksjon.

Les mer