Merkevarebygging

Hva trenger du for å skape en helhetlig og levende merkevare?

Langsiktig merkevarebygging er viktig for hvordan merkevaren din blir oppfattet av publikum. 

I samarbeid med deg finner vi riktig stil og tone som bygger særpreg til merkevaren og organisasjonen, med støtte i virksomhetsstrategien, kommunikasjonsstrategien og merkevareplattformen.

Vi hjelper dere med å bli enige og trygge på hva organisasjonen står for og vi finner budskapene som best mulig formidler hvem dere er og hva dere gjør. Gjennom gode prosesser staker vi i fellesskap ut kursen som bidrar til å bygge intern stolthet og trygghet, og som skiller merkevaren din fra konkurrentenes.

Vi leverer

Merkevarestrategi

Merkevareplattform

Stil og tone

Strategisk innhold og budskapsutvikling

Posisjonering og differensiering

Trenger du å få fart på kommunikasjonsarbeidet ditt?

Ta kontakt med oss

Arbeidet vårt

Ta en titt på hvordan vi har løst oppdrag innenfor dette tjenesteområdet.

Mannheimer har i samarbeid med Haltenbanken og Bergen Live en rammeavtale for bistand til utvikling, planlegging og gjennomføring av kampanjer, arrangementer og annet utadrettet arbeid. Dette innebærer også å videreutvikle og forvalte merkevaren til Miljøløftet.

Les mer

NCE Seafood Innovation står overfor store og spennende problemstillinger innenfor digital transformasjon, bærekraft, fiskehelse og matproduksjon. Mannheimer har bistått med rådgivning i forbindelse med sjømatklyngens nye kommunikasjon.

Les mer

Klimafestivalen Varmere Våtere Villere setter klimaendringer, klimapolitikk, og samfunns- og næringsomstilling på agendaen. Mannheimer jobbet tett med festivalsjefen og initiativtakerne for å skape en felles identitet og historie for festivalen.

Les mer

I 2022 åpnet den nye basisutstillingen «Eg var her» på Sunnmøre museum. Her blir du kjent med Sunnmøres historie gjennom gjenstander, lyd og historiefortelling. Mannheimer utviklet navn, overordnet språklig konsept og fortellergrep.

Les mer